KARSP is verhuurd

Deze zomer volop genieten van een gloednieuw appartement met een fijne buitenruimte? Het kan in KARSP. Twee stijlvolle woontorens op loopafstand van de Johan Cruijff ArenA met huurprijzen tussen € 760 en € 1.450 per maand.

Projectomschrijving

Deze zomer opent KARSP de deuren, twee woontorens in de nieuwste stadswijk van Amsterdam: Hondsrugpark. Een wijk met een veelbelovende toekomst, vlakbij de Johan Cruijff ArenA. KARSP biedt ruimte aan maar liefst 274 huurwoningen van ca. 30 m² tot 80 m², verdeeld over twee woontorens die zijn voorzien van een sfeervolle lobby, een ruime parkeergarage en volop ruimte voor het stallen van scooters en fietsen. KARSP biedt een ruim aanbod van uiteenlopende woningtypes in verschillende prijsklassen. Je huurt al een hoogafgewerkt appartement vanaf € 760 per maand. Dus, pak je kans en claim de beste plek!

Wat gaat het worden? Een tweekamerappartement op de zestiende etage met een schitterend uitzicht? Een intieme studio van 40 m²? Of ga jij voor een driekamerappartement met een riant dakterras? De keus is aan jou. Met de woningzoeker vind je het appartement dat perfect bij jou past.

KARSP ligt op een unieke locatie. Alle denkbare voorzieningen zijn in de buurt en de bereikbaarheid is perfect. De A9 en A2 liggen in de directe omgeving. En Station Bijlmer ArenA ligt op loopafstand. En het wordt nóg beter. Hondsrugpark is niet meer te stoppen en wordt dé nieuwe stadswijk van Amsterdam. Een levendige plek waar mensen graag wonen, werken, sporten, ontspannen en ontmoeten.

 

 

Kenmerken

Locatie
Karspeldreef
Huurprijzen
€ 763,- (social huurwoningen), € 1.066,- (middeldure huurwoningen) en € 1.095,- of hoger (vrije sector woningen)
Woonoppervlaktes
Van 30 tot 80 m²
Types
Studio's, tweekamerappartementen en driekamerappartementen
Verwachte oplevering
De zomer van 2022
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van nieuwe projecten en woningen?
Postcode
E-mailadres